ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ

фрапиращи примери за целенасочена антибългарска пропагандаПрактикуването на ВУДУ магията и другите черни магии се характеризира с един основен приом. Срещу нарочената жертва се изричат многократно и монотонно повтарящи се заклинания. Например - той умря, той умря, той е мъртъв, той е мъртъв... и така докато жертвата наистина се разболее и умре.
Българофобските среди, които от столетия повтарят , че българите са убийци, престъпници, монголоидни номади или обикновени цигани чергари, използват същия приом. Българският народ, който е най-стария и многоброен европейски народ на праисторията, античността и средновековието, бе превърнат в шепа бледи сенки, които са готови да продадат мило и драго за да бъдат "приети в Европа" !? Най-старият и многоброен европейски народ, който е първият държавотворен народ по принцип, е паднал на колене и иска да бъде "приет в Европа", защото повярва на душманите си, че е народ от престъпници, които продават децата си за долари, че е робски народ /славяни/ , че е номадски народ /монголски тюрки/ и че е цигански народ, неспособен да управлява сам съдбата си.

Тук ще се запознаете с приомите на българофобията, която ползва черна магия, за да превърне българите в тор за чужди ниви, като непрекъснато тръби по Света, че българите са престъпници, цигани, славяни/роби/ или в най-добрия случай кръвожадни монголо-тюркски номади.

За да се противопоставим на българофобията трябва да бъдем достойни, благородни и просветени българи. Злобата, отмъстителността, арогантността не са български характеристики! Нека бъдем по-добри българи ! 

Bulgarian Child Eating a Rat, Salvador Dali, 1939
Във времето, когато умопобърканият псевдохудожник Салвадор Дали е силно повлиян от юдаизма, изкривеното му съзнание създава "творбата" "Българско дете яде плъх". 

За модел е ползвана снимка на младия Симеон Борисов.

Това е ярък пример на яростна българофобия.


 
Bulgarian umbrella
През 1978 година в Лондон умира българският писател десидент Георги Марков. Според статията на един английски журналист от онова време, Георги Марков е бил убит от българските тайни служби с оръжие, което било скрито в чадър. Тази статия става повод за отвратителна антибългарска кампания, вихреща се по света вече четвърт век. От публикуването й до ден днешен повечето граждани на западни държави знаят за българите едно единствено нещо - българите се избиват помежду си с подлото оръжие - Bulgarian umbrella. Цели институти работят по възстановката на това българско оръжие - плод на въображението на един английски журналист.
 
 

Българският писател 
Георги Марков 

Българският чадър в представите на 
американските специалисти
Българин краде тялото на Чарли Чаплин
 
Същата 1978 година един поляк на име Роман Вардас откраднал тленните останки на Чарли Чаплин и изнудвал семейството на великия комик, за да го върне срещу откуп. Полякът бил автомонтьор , и по случайност имал колега българин - Ганчо Ганев. Швейцарската полиция залавя поляка, и обвинява българина за съучастие. Въпреки, че не са открити доказателства за съучастие, на българина е дадена условна присъда от 6 месеца. Полякът е осъден на 4 години затвор. Оттогава Светът знае, че българин се е гаврил с трупа на великия комик Чарли Чаплин.
Българската следа
През 1982 година психично болният турски терорист Али Агджа, придуман от американските и италиански тайни служби обвини българите, че са го наели да убие папа Йоан Павел II. Тази нагла лъжа стана повод за незапомнена антибългарска истерия сред българофобските среди по Света.
 

Али Агджа

Папа Йоан Павел II

Сергей Антонов
Процесът в Либия
 
Активно мероприятие срещу българите, работещо поне в две направления:

1. Влошаване на традиционно добрите външнополитически връзки на България с Арабския свят, и произхождащите от това морални и финансови загуби за България.

2. Налагане /на подсъзнателно ниво/ сред световната общественост мита, че българите са убийци, които не подбират - те са убийци на Папата, те се убийци на стотици арабски деца и т.н.  
"BULGARIA"
Chelsea House , 1987
Автор : Julian Popescu
"Cultures of the World"
Bulgaria
Library Binding / Published 1997
http://www.amazon.com/exec/obidos/ISBN=0761402861/bulgariacombooksA/107-3550061-9272568
Автор: Dr. Kirilka (Katy) Stavreva
http://people.cornellcollege.edu/kstavreva/
Assistant Professor of English
St. Ambrose University
kstavreva@cornellcollege.edu

ПРАВО НА ОТГОВОР
Географски справочник на Oskar Bar
Швейцария

Шведка, италианец и българин
Язон и аргонавтите (Jason and the Aurgonauts)
филмова супер продукция на Hallmark
Според този филм Орфей и траките са негри.

Орфей със своята лира
В началото на месец ноември 2002 година Франция проглуши Света с информацията за задържането в Бордо на 150 български емигранти.
Arrivеe des Bulgares en situation irrеguliеre lundi au palais de justice de Bordeaux

Trente et un Bulgares, en situation irrеguliеre, ont еtе remis en libertе aprеs l'arrеt rendu lundi soir par la Cour d'appel de Bordeaux qui a infirmе la dеcision prononcеe par deux juges des libertеs et de la dеtention. 

http://fr.news.yahoo.com/021111/202/2ubvf.html
CD с българска народна музика, издаден в Германия. 22-страничното приложение на CD съдържа снимки, всички до една подобни на представените по-долу. На българската ръченица е дадено името "Маймунски танц"...


Благодарение на Ст. Вълчев.
"Научи ме тате жици да крада" в аранжимент на "Lonely planet".
"Consider that citizens resorted to digging up the streets to pull copper from the telephone wires and you'll realise the act wasn't exactly an overwhelming success."
http://www.lonelyplanet.com/destinations/europe/bulgaria/index.htm

Благодарение на М. Марков.Practical Magic
Един филм на Warner Bros, в който се твърди,че българите са вампири, защото живеят в Трансилвания. По-голямата част от филма е изпълнена с невероятните изпитания, на които са подложени две американки в неравната им битка с един вампирясал българин...

http://practicalmagic.warnerbros.com/Български любовници
("The bulgarian lovers", "Los novios bulgaros")
Един филм на испанската компания "Cartel", произведен през 2002, в който българите са представени като хомосексуалисти, използвачи и мафиоти.
В началото на март 2003 година в България се развихри яростна антибългарска кампания от страна на българофобите сред ционистите. Техни най-ярки представители - Анжел Вагенщайн и Ешуа Алмалех написаха десетина статии, в които поискаха извинение, компенсации и възмездие от българите. Така и не се разбра защо тези люде мразят българите  - българските евреи бяха спасени от българите по време на Холокоста.  Чест прави на свестните евреи като Сами Рафаел, които защитиха българите от братята си българофоби.

Анжел Вагенщайн е известен също и с антибългарския сценарий на филма "След края на Света", в който живеещите в България турци, цигани, арменци и евреи са представени като духовноизвисени ангели, а българите са показани като тъпоумни говеда.
 
 

Ешуа търси възмездие

Анжел недоволства
Bulgarians

http://www.maaratena.com/bulgaria.html


 
 
Месец юли 2004 година се характеризира с невероятно агресивна антибългарска кампания от страна на българофобските среди. Два основни компромата срещу българите обикаляха световните медии - 1. Българите продават децата си., 2. Българите са основните разрушители на олимпийското движение.

1. Отвратителната атака под мотото "Българите продават децата си" е организирана на основата на следните факти:
Циганки, които нямат българско самосъзнание, но по стечение на обстоятелствата са родени в България, напускат страната бременни, раждат в Италия или Франция, след което продават циганчетата на италианци или французи. Тук действащите лица са - цигани и италиански или френски бандити, които ползват циганчетата за търговия с органи. Не мога да проумея какво общо имат тук българите ?! Очевидно е, че става дума за изфабрикувана антибългарска кампания от световен мащаб.

2. Журналисти от BBC направиха капан на Иван Славков, като го заснеха със скрита камера, как преговаря за лобизъм относно кандидатурата на Лондон за олимпийските игри 2012 година. Очевидно е, че тук става дума за целенасочена акция именно срещу българина Славков поради ред причини - зет на бившия първи, член на МОК и БОК, шеф на футбола в България, неприкрит критикар на американската военолюбщина. Удобна жертва, известна с това, че не е изтрезнявала от години. Но целта е избрана най-вече защото става дума за български гражданин. Филмът на BBC беше излъчен не случайно точно преди започването на Олимпийските игри в Атина - както всички антибългарски атаки, така и тази имаше поне две цели - сриване възхода на българския спорт, и унижение на българите. Авторите на тази атака обаче не си дават сметка за следните факти:
- Древните българи /пеласгите/ са създатели на олимпийските игри в праисторията.
- Българинът Кубертен възкреси игрите след като западните народи бяха забравили за тях в тъмнината на средновековието.
- Не българите, а западните страни създадоха от олимпийските игри след Кубертен чудовищна машина за печалба.
- Не българите, а западните държави първи превърнаха олимпийските игри в заложник на политиката.

Винаги може да бъде вкаран в капан всеки един от делегатите на МОК във всеки един момент от последните десетилетия. Това е ясно, тъй като олимпийските игри последните десетилетия не се ръководят от повелите на Кубертен, а от жаждата за печалби. Очевидно е, че за да се избере член на МОК българин за тази провокация, то целта е не да се спаси олимпиското движение /олимпийския дух е окончателно унищожен от комерсиализацията/ , а да се компрометира България.
For sale: Property and babies

Месец Февруари 2005 година. Отново антибългарска истерия на тема - "Българи продават децата си по 2000 лири", удави световните медии.

  

For sale: Property and babies


Rosie Goldsmith

BBC Radio 4's Crossing Continents was broadcast on Thursday, 24 February, 2005, at 1100 GMT.
The programme will be repeated on Monday, 28 February, 2005, at 2030 GMT.

Last year alone 10,000 British people bought property in Bulgaria.
The boast is that the country's Black Sea coast is fast becoming the next Costa Del Sol.
And with the prospect of EU membership in just two years, many hope to be making a good profit.
But the real profiteers at the moment are Bulgarian underworld bosses.
The country is renowned for the illegal trafficking of money, meat, weapons, drugs, women and babies.
The going rate for a Bulgarian baby is said to be around L2000.
Rosie Goldsmith seeks to uncover this murky human trade, talking to women who have sold their babies and to those trying to stop them.

Presenter: Rosie Goldsmith
Producer: John Murphy

http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/crossing_continents/4271967.stm

http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/crossing_continents/4288473.stm

Както вече споменахме, става дума за циганки, които по една нелепа случайност са се пръкнали в България, и правят търговия с децата си. Децата се изкупуват от гръцки, италиански, английски и френски бандити и педофили за бизнес с човешки органи и детски секс. В тази гнасна търговия участници са гърци, италианци, англичани, французи и цигани. Българи няма.
ПИСМО

...За съжаление и носителят на "Оскар" Майкъл Мур лисва кофа с помия по българите в книгата си "Dude Where`s My Country?". Гаврата може да се прочете в българското му издание: "Пич,къде ми е страната?", издадена от СИЕЛА-СОФТ ПАБЛИШИНГ; София.2004; стр.18 :

"Във връзка с 11 септември обаче, не ме измъчваха въпроси като: как терористите са пробили системата ни за сигурност, или как са живели в страната, без да бъдат забелязяни, или как българите, работещи в Световния търговски център са получили тайни известия да не се появяват на служба този ден."...

Внушението е недвусмислено.Значи българите отново имат връзка с тайни сили в случая - атентаторите от Ал Кайда!
Мистър Мур е длъжен да даде доказателства колко българи общо са работели в Световния търговски център към 11-ти септември 2001г. и точно колко от тях не са се явили в сградите, предупредени за атаката на самолетите-камикадзе.
Такова запитване вече е направено за да се разбере истината за тези твърдения. Остава опасността, че поредният документален бестселър на Майкъл Мур ще разнесе из Америка и света една ужасна неистина. Думите са хвърлени! Камъкът лети към нашите глави и само времето ще покаже целите на тази, дълбоко съм убеден лъжа! Едва ли ще има достатъчно висок отговор. Но да се използва лековато и на наш гръб овехтялата легенда от времето на Студената война за "българската следа" е гадно и отблъскващо. "На чужд гръб и сто тояги са малко!" - би рекъл кротко нашенецът. "Недомислена шега или неволна грешка.", ще рекат нашите дипломати. Но представяте ли си ако вместо "българи" във въпросния цитат бе написано "французи" или "германци"... А?
Представете си го!

Цветан Томчев
Zwei Jahre nach Mord in Graz: Haftbefehl gegen Bulgaren

Европейските медии ежедневно бълват информация за "български банди", "български убийци", "български продавачи на деца" и "български проститутки", които вилнеят из Европа. Тази информация идва и в България, тя унижава достойнството на българина, подтиска самочуствието му. Българските медии, случайно или нарочно,не си правят труда , да информират българите за какво става въпрос. А истината е, че огромният процент от въпросните съобщения се отнасят до цигански банди, цигани убийци, циганки проститутки и цигани, които продават децата си за органи.
Ето само един от многото примери - "Българинът" Хасан Мустафов е убил австрийска пенсионерка:


Der gesuchte Bulgare
   Foto: BPD

Zwei Jahre nach Mord in Graz: Haftbefehl gegen Bulgaren
Pensionsbesitzerin war erschlagen worden. Nun hat sich Tatverdacht gegen 30-J?hrigen verdichtet, sein Aufenthaltsort ist aber unbekannt.
Mehr als zwei Jahre nach dem Mord an einer 69-j?hrigen Inhaberin einer Fremdenpension in Graz hat die Staatsanwaltschaft Graz einen internationalen Haftbefehl gegen einen Tatverd?chtigen erlassen. Wie es am Freitag von der Grazer Polizei hie?, stehe der geb?rtige Bulgare Hassan Mustafov T. (30) im Verdacht, die Frau in Raubabsicht get?tet zu haben.
 
Избори 2005
Световните информационни агенции илюстрираха репортажите си свързани с изборите през 2005 година в България с тази колоритна снимка.
LES BULGARES VOTENT
Bureau de vote a Sofia. Les elections legislatives en Bulgarie devraient sonner le glas du "regne republicain" de l'ex-roi Simeon II, avec la victoire attendue des socialistes dont la priorite sera de parachever les reformes necessaires a l'entree dans l'Union europeenne en 2007 de cet ancien pays communiste. /Photo prise le 25 juin 2005/REUTERS/Bogdan Cristel
(Reuters - samedi 25 juin 2005, 14h30)   
http://fr.news.yahoo.com/050625/290/4h7bi.html

Благодарение на Иван Атанасов и Георги Георгиев.


ДРУГИ

- http://www.bootsnall.com/cgi-bin/gt/travelstories/europe/nov01sofia.shtml - благодарение на М. Тодоров

- http://members.truepath.com/sevda/minoreng.html

- http://www.sofiaecho.com/art.php?id=6737&catid=27&brojid=129&view=1 - благодарение на Ст. ВълчевОЩЕ ГАВРА !!!Ако се сблъскате с подобни примери
на антибългарска пропаганда, изпратете ги!
Ще бъдат публикувани тук.
Последна редакция 06.01.2007 г.
eXTReMe Tracker
 
isti@gbg.bg